Smart katt kammar sig själv

https://youtu.be/v3qDo9iBRfM(Själv hade jag nog mööördat den där borsten….)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Smart katt kammar sig själv”

  1. Men tänk vad bra att kunna klia sig själv lite på halsen med hjälp av borsten. Fast jag hade såklart också mööördat borsten.

  2. Söt katt! Kanske är det roligare om man får bestämma och hålla i den själv? Undrar om vi skulle be matte ställa fram en sådan där skoborste som brukar stå ute på trappen. En sådan där tre piassavaborstar borstar undersidan och båda sidorna på skon. Då kunde vi springa fram och tillbaka genom borstarna och fixa frisyren själva! Kurr.

    1. Om man vände en sån sko-borstgrej uppochner så det blev en kul lektunnel? Vad med egen pälsborstning vi skulle göra då???!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *