Fira ”Marskattens Dag” den 7/3

På Stockholms Katthem!

marskatt
VI FIRAR MARSKATTENS DAG
MED ÖPPET HUS!

Söndag 7 mars, kl. 13-16, hälsar vi alla hjärtligt välkomna till Öppet Hus på Katthemmet i Stockholm! Vi erbjuder försäljning, lotterier, fika och kattprat — allt till förmån för verksamheten.

(Loppisens vara eller icke vara styrs av vädergudarna då vi inte har plats inomhus. Du som vill skänka saker till loppiset kan göra det fr.o.m. 1 mars, dock tyvärr inte möbler, kläder eller böcker.)

Läs mer här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fira ”Marskattens Dag” den 7/3”

 1. Vi har sagt till matte att messa vädergudarna =^:^=! Hoppas nu bara att de inte slöar till utan skickar det i tid så det kommer fram den 7:e… Så lycka till önskar vi kisarna i hufvudstaden! Buffbuff på nosen!

  1. Ja nu kan det få klarna upp! Jag kan inte ta nig till Stockholm just då tror jag, men ska skicka en vän som får shoppa loss i så fall! *fniss*
   TassKram Wikki

 2. Jag vet i alla fall vem jag skall nominera.

  Det är en liten söt Svart-Vit katt.
  Hon är en fena på att blogga och bryr sig om alla stackars kissar i HELA världen. Det blir
  många inlägg att kopiera och skicka med till Kattliv.

  Till Wikki och hennes sekreterare skickas en stor nospuss och kramar.

  Din ödmjuka beundrare
  Nalle

  1. Men Nalle, det enda jag gör är att tassa ned en massa ord. Det är inte samma sak som alla de där personerna som verkligen kryper omkring ute i buskarna och räddar katter, tvättar deras sår, skjutsar till veterinären, lugnar tröstar och matar… Jag tycker att en sådan person ska ha priset!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *