Tävlingskatten i mig

Somliga tittar på OS, jag läser kattbloggar… men det finns en entusiastisk tävlingskatt inom min trínda lilla kattkropp faktsikt!

_b101
Här är jag t ex ute på snöträningspass med hög svansflaggning! Min största tävlingsinstinkt den dyker dock upp när jag tittar på bloggtopplistan för Metro och upptäcker att jag finns med där – det är lite kul, faktiskt. Så just nu har jag 4e plats i den här KATTegorin:
_top_sex

…så jag hoppas mina svansvift i kattkärlekens främjande ger resultat??! Och så här ser det ut i KATTegorin IT&sånt:

_it_top

Särskilt prylgalen är jag ju inte, men IT gillar jag. Särskilt i klassen ”Kabelgnagning utan Stöt” och ”Gömma mattes USB på 0,3 sekunder”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävlingskatten i mig”

  1. Vilken stilig burrig svans du har på bilden där, någon har varit riktigt bra fotograf med underbar modell. Vi kollar också lite på statistik och ibland händer det grejer. Vi har inte så jättemånga sidvisningar men den här månaden var vi uppe i 65 sidvisningar en dag, det var stort för oss.

    1. Jam, men det viktiga är inte att få en massa sidvisningar – det viktiga är ju att få katter och människor att läsa de viktiga budskapen man försöker förmedla… Resten känns som en roande bi-effekt bara! 65 besök på en dag, det är väl jättehäftigt!!! (Jag var säkert en av dem! *blinkar*)
      NosPuss Wikki

  2. Visst är det lite kul med listor? och visningar?? Håller med föregående jamare, vacker bild på vacker katt. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *