Nova min lilla Nova

imgnova
Här har hon krupit intill Landet-kompisen Ville. De viskar hemlisar till varann. Nova berättar om någon stilig röd kattkille hon känner…
_b100
Men jag lovar: Jag pussade INTE Mjurre! Vi nosade bara på varann!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nova min lilla Nova”

 1. Vilka underbara bilder! Vi spinner så! Sven gillar inga andra katter alls så det är inte så roligt. Matte skulle vilja ha en 3 misse, helst en gammal från ett katthem som ingen vill ha men Sven är så väldigt rädd för allt och bryter ben eller försvinner så fort det är en stor förändring : ( Så matte har gett upp hoppet på en tredje katt för nu.

  Ha en underbar alla hjärtans dag! Tasskramar från Signe (och Sven ; )

  1. Oj, ja då ska matte respektera Sven… det är ju bäst så. Vissa katter orkar bara ett visst antal familjemedlemmar!
   NosPuss Wikki

  1. Äsch jag lovar, vi är bara vänner! Säkert! (Han är för gammal för mig dessutom… men snäll och fin!)
   TassKram Wikki *blink*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *