Nu ska vi till landet!

Jubel i tassarna! Eh… och lite suck: När vår husvaktkompis kommer, då vet vi att vi ska få åka till landet. Men det är något som inte stämmer, för Nova får ingen mat! Och matte har stoppat ned vaccinationsintygen i åkväskan…

Vad ska en misse tro?!! Jag berättar i eftermiddag vad som händer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu ska vi till landet!”

    1. Men nu har Nova ”ätit i fatt” så det heter duga, och just nu bäddat ned sig på en egen kudde intill husses vänstra öra för att sova!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *