Djurens Vänner Borås i kylan

Hemsidan är äntligen nedstängd:

stngt

…och i gårdagens Boråstidning gick att läsa:

bors

Det ger inga katter livet tillbaka, tyvärr. Låt oss bara hoppas att Borås med omnejd ser till att den skyldige som ställt till detta hindras från att någonsin handskas med katter eller djur igen! *suckar tårögd*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Djurens Vänner Borås i kylan”

 1. Detta var väntat,iallefall från min sida!
  Tycker det är hemskt & hoppas verkligen detta inte händer igen & som du skriver Wikki så…Ger detta inte katterna tbx livet 🙁

  1. Om boven i detta åtminstone hade ånger nog att tala om sanningen om var alla katter finns… *tårar*
   NosPuss Wikki

 2. Skönt att de kanalerna är stängda! Och som du så klokt jamar hoppas att den skyldige inte ens får titta på en katt igen. Nosbuff

  1. Hoppas kan man ju. Men somliga är psykopatiska nog att dupera fans mormor och då….
   *suckar*
   NosPuss Wikki

 3. ÄNTLIGEN! Inte en dag för tidigt! Nu kan de åtminstone inte göra ännu fler katter illa… det är tillräckligt hemskt att tänka på alla de där tomma transportkorgarna som låg slängda bakom huset *ryser*. Hoppas att detta ger genklang på många nivåer i vårt samhälle – varför inför vi inte djurpoliser som de har i England, USA och Australien m.fl. länder? T.o.m. många afrikanska stater inser behovet av att skydda djuren och uppfostra djurägarna… att ett land som Sverige ligger så långt efter i det här avseendet är skandalöst, som jag ser det!

  Oj, nu arbetade jag verkligen upp mig… har varit mycket arg – av många anledningar och i många situationer – denna helg *skrattar*.

  Sänder varsin nospuss till Wikki och Nova och varma hälsningar till mattarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *