Skrattretande BMW-spam

You are a Winner of a BMW X6 Concept Car and a £750,000.00 GBP. with Ticket number: 22 5954 78 and Serial number: BMWP / S-A-M 7554-1189!
Contact Mr James Fredmond, with your Fullname: Country: Address: Telephone no: Sex,occupation: Email: assisted_jamesfredmond01@ebox.
Regards, Bmw Promo Team.
Phone No: +447024013629

katt_finger_i_trafiken

Enligt texten ovan har jag – en katt – vunnit vår nionde eller tionde BMW. Visst är det fantastiskt? Snart kan vi stapla våra vinstbilar utanför porten och starta biluthyrning? *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skrattretande BMW-spam”

 1. Åh Wikki vår matte får sådana med, men det är mest om fattiga barn som behöver väldigt mycket pengar eller fruar som vill låna hennes konto till makes pengar ; )

  Lillmatte är lite stökig så vi hinner inte kommentera lika mycket, men vi läser : )

  Tack för inlägg hos oss : ) Tasskramar från Signe och Sven

  1. Ja eller så är det en vacker 25åring som gärna framhåller sin bedårande kropp om man bara lånar ut sitt konto en liten stund… *fnissar* vad med nu ska med en rultig katts sparmisse till, den innehåller ju bara några dentabits?
   NosPuss Wikki

 2. Haha, jag tycker att ni ska fylla i och skicka åter med misses namn så klart:) Man kan ju skriva Bor: Bland människor i kattigt hem, på postnummer: Hur i hela friden ska jag som KATT veta det? hihihi
  Kanske de ger upp då:)
  Bil har jag aldrig ”vunnit” bara en massa miljoner på min e-postadress , med andra ord inte mycket at Jama för, hihi
  Kram Jam o Spinn

  1. Ja tänk om man kunde inkassera en slant i alla fall!? I dag fick jag också ett generöst erbjudande om att en varmblodig ung kvinna med synnerligen kurvig kropp (Men inga implantat!) skulle ta hand om mig?! *suckar*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *