Varför katter inte duschar


Tänk vad behändigt vi har det med ALLT-I-ETT: Tungan! Den innehåller tvättlapp, schampoo och torkhandduk. Ett steg som människor på något sätt missat i evolutionen!
_684
Tungan är alltid med i förpackningen katt, lagom fuktad och sträv!

__large131

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Varför katter inte duschar”

 1. Underbara tävtt bilder! Hi hi hi! Signe tvättar sig hela tiden alla tider på dygnet. Mest när någon har klappat henne ; ) Tass kram Signe och Sven

  1. Ligger efter med kommentarssvaren här puh…
   Jag tror det betyder att vi mår bra när vi tvättar oss ofta och grundligt. En katt som inte bryr sig om pälsvården kan man se upp med. Fast äldre katter behöver lite hjälp ibland.
   TassKram Wikki

 2. Praktiskt att ha tvättlappen med sig, vi förstår heller inte varför människor envisas med att vi ska duscha. Vi anser inte att det är nödvändigt för vi är begåvade med en tunga vi oxå även om den inte är fullt lika bra som den ni katter har.

  Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *