Jag är päls-lektrisk

SPRAAAK! *blixt* SPRAK!! Det bara knastrar av statisk elektricitet när matte klappar mig… Hjälp – det gör ont när man får en sprakstöt på öronen…

el_katt
Undrar om vi kan koppla upp mig till elnätet och utvinna katt-ström? Man kan ju faktiskt göra en och annan volt! Hmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag är päls-lektrisk”

  1. Det är likadant här! Hos oss vore det bra om vi kunde få lite mer värme av det här sprakandet. Nosbuff

    1. Jag såg anti-stat-kattspray på kattutställningen – men det kan inte vara gott att slicka den pälsen sedan?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *