S O S – video från Kompis


…som talar för sig själv! Stöd katthemmet Kompis! Och ditt lokala katthem!

Visst har Carola gjort en bra film?!! Det är bara så sorgligt att se hur fint allt var – och så veta att det är borta, samtidigt som katterna bor lite provisoriskt i gäststugan… Och vilken tur i oturen att lillstugan fanns! De har i alla fall värme och tak över huvudet nu. Och här är en lika fin film med massor av katter som Kompis hjälpt genom åren:

https://youtu.be/MpgTRim1QSg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “S O S – video från Kompis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *