Jag funderar på att bli SpåKatt

”Madame Wikki tyder Er Tass” eller ”Magiska Wikki jamar Din FramTid” – skulle det vara något? Jag har i alla fall gjort en kryddig vinjett till det, nu är det bara en skimrande spåkula som saknas:

wikki_anim

Andra tjänster från mitt synska fält skulle kunna vara:
– Pälsbollstolkning
– KurrHealing
– SvansChakraBalansering
– Skådar i DentaBits
– Kloar om Försvunna Saker
– Vägledning från KattLådan
– MorrhårsAnalys med Tarot
– Numrering av Liv och TidigareLivKontakt
– MjauRådgivning

Som sagt måste jag bara få tag i en äkta SpåKula i magiskt KattGlas först…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Jag funderar på att bli SpåKatt”

 1. Det låter som om du håller på att byta karriär.
  Det är ju inne nu så jag tvivlar inte alls på att det kommer att gå bra för dej *tass*
  Jag ställer gärna upp som ”försöksobjekt” om du behöver öva jamar jag.

  1. Ja tack Maya det låter bra, jag behöver träna… Med lite tur så har jag en spåKattsKula på gång också…
   NosPuss Wikki

  1. Måste det vara Kristall tror ni? Jag tror en fin glaskula fungerar lika bra. Jag ska prova och se… Nyss spådde jag Nova att hon skulle få kvällsmat snart och nu sitter hon vid matskålen så husse fattade vinken och tog fram matkulor. Också ett sätt att bli sannspådd. ^^
   TassKram Wikki

 2. Vilken snygg bild du är som klippt o skuren där. Fixar du dom själv ?

  Mina 7 hade gärnat anlita dig i alla fall om deras Matte fått bestämma.
  Vad säger du om att göra morrhårsanalys på Mel Gibson eller kurrhealing på Julia Roberts tex?

  Inte alla som skulle kunna skryta med det va?

  Nospussar på dig
  Nalle

  1. Nej ärligt talat så är det ett bildmontage från en sådan där photofun-sida som slumpade sig att bli så mysig… Det gick åt att experimentera fram rätt montage en halv eftermiddag men det var det värt!
   Jag ska nog Kurra och AnaLysa och så, jag annonserar när jag fått ordning på min lilla Mottagning som jag ska ha i mitt Tält! Mel Gibson och Julia Roberts är så välkomna!
   TassKram Wikki

 3. Matte har en stor glaskula som kanske kunde funka… hon sa en gång att hon hade försökt skåda i den, men inte lyckats… men en katt klarar det säkert betydligt bättre! Skall försöka få ner kulan i ett brev och posta till dig… jag menar, matte skall ändå inte hålla på med hokus-pokus nu när hon är nunna!

  Tass från Imma, abbemissa.

 4. MorrhårsAnalys tycker jag verkar som något jag vill testa…ska jag skicka in ett morrhår eller är det mer IRL du analyserar och ser hur de böjer sig o sånt? undrar Tudor

  1. Jag kan analysera både IRL och från bild på vackra morrisar… Man tittar på färgen, böjningen, strukturen och vibrissae-seansar fram viktiga uppgifter!
   NosPuss Wikki

  1. Nja, man ska akta sig för ”elak magi” den slår bara tillbaka på en själv… Istället ska man göra sådana goda saker mot onda människor så att de får upp ögonen för sina fel och brister och inser hur de ska bättre sig. Det är bättre att vara ett föredöme än en bestraffare. Det är lättare att förändra människors synsätt om man ger dem något som sår ett gott frö…
   Det är min tro.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *