Någon ser mig – eller är det bara bluff?

top4

Metros Top100 – där ligger jag och knuffar en bandybloggare uppåt i listan vid morgonstarten. Men när jag kollar en halvtimme senare är jag inte ens med i listan? Det måste vara något spännande som händer i den dolda bloggstatistiken vid ett magiskt klockslag: ”Poff!”

Skönt att veta att man inte fastnat. Livets berg-och-dalbana håller en vaken!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *