Bilder till min älskling Pip

..kommer här från Nova som hälsar:

_silver_kh_och_nova_3
När jag kramar min leksakskatt så drömmer jag om dig! *buff* från Nova!
jul_b2

(Inte undra på att hennes gosekatt börjar se sliten ut??! noterar Wikki…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bilder till min älskling Pip”

  1. Lyckliga Pip!Jättefina bildre på dig Nova! Tror vi behöver muntra upp Murre lite för han ska ta bort tandsten imorgon. Nosbuff

    1. Ja nu håller vi verkligen tassarna för Murre eftersom hans njurvärden var lite knasiga… men samtidigt bra att upptäcka sådant vid en rutinkontroll istället för att märka det senare om han blivit allvarligt sjuk, eller hur! Tryggt också att veta att Murres och Pips matte verkligen tar bra hand om dem!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *