Uppdaterad banner för Katthemmet Kompis

Här kommer en mycket större och något ändrad banner:

katthemmet_kompis_banner_model_stor

Sprid och använd på bloggar och hemsidor!   Kram Wikki & Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Uppdaterad banner för Katthemmet Kompis”

 1. Tyvärr så har min matte inget jobb och husse är sjuk så det blir inga peningar över till något annat. Det enda vi kan göra är att skriva på bloggsidan. Hoppas att ni får ihop det som behövs. Kanske ni kan få in artikeln i Pias blogg på dalarna tidning adress http://www.dt.se/blogg/piasblogg där finns det en mailadress. Hon hjälper er säkert för hon brukar lägga ut sånt som är behjärtans värt.

  Taxkramisar.

  1. Tack det var en bra idé, Pia har hjälpt till förr! Så se där, ni bidrog ju i alla fall!
   NosPuss Wikki

 2. Jättebra Banner,men…Såå Ont i ? det gör & bilden på branden påminner mig om min goa Dotters brand när deras hem totalförstördes…
  De kämpar fortfarande & har ingenting 🙁

  Har gett Hjälpande tass till Kompis & tänker på dem massor i detta hemska som drabbat dem
  *Kramar om*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *