Har du en byggbod att avvara?

lrcatsbarb

Hjälp är på väg till Katthemmet Kompis – hela KattSverige sätter ihop tassarna och sänder stöd…. Dilemmat nu för alla katter som finns kvar på Svalehult är att ha någonstans att göra av kattmat, kattsand och sådant som samlas ihop. Hela det förråd som normalt skulle svälja förnödenheter försvann i branden…

Så nu ser önskelistan ut så här:

ARBETSBOD och FÖRVARINGSUTRYMME behövs. Typ några mobila byggbodar/baracker som går att hålla torra och eventuellt uppvärmd. Kanske någon stor husvagn fungerar?
TRANSPORTHJÄLP av det som skänks – kattmat, filtar och mycket annat är på väg. Och mer behövs!
JOURHEM till de katter som klarat sig. När det värsta kaoset lagt sig och alla katter identifierats, så kommer de att behöva placeras ut i trygga familjer för att återhämta sig.
KATTSAKER av alla slag: Mediciner, avmaskningsmedel, foder för olika sorters katter, transportkorgar, bäddar, leksaker, ja allt en katt kan behöva.

Kontaktperson för detta är Jenny som sköter mailkontakt. Här är Kompis hemsida och blogg http://katthemmetkompis.blogg.se/, där du kan läsa mer!

lrcatsbarb

Många hjälpande händer varit på Svalehult och röjt i ett uthus så att det går att förvara den kattmat som nu generöst lämnats av både privatpersoner och företag. De rent akuta problemen för dagen är lösta och släkt och vänner har tagit hand om Maritha och Sonny. Uppslutningen är fantastisk och det säger också något – att de och alla som hjälpt Katthemmet Kompis genom åren nu får detta stöd tillbaka!

Två katter har fångats in idag – de har varit till veterinär för vård, en var blöt och kraftigt nedkyld och den andra har lättare brännskador på ena baktassen. Skönt att några liv till räddats!

Tack till alla som sänder bidrag, hjälper till och stöttar!

Men i morgon kommer en ny dag med nya behov, och oro finns för följdreaktioner på rök- och chockskador hos katterna. Det är mycket kvar att lösa… så fortsätt att sprida Kompis-bannern!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Har du en byggbod att avvara?”

  1. Så klart – den är gjord för att ”stjälas” så mycket som bara går! Sprid den till alla katthem!
   TassKram Wikki

  1. Tyvärr fattas hälften ungefär av kattskaran – oklart om de brunnit inne eller är på flykt i skogen. Fällor är utställda under bevakning och någon har i alla fall varit och tagit av utställd kattmat. Vi väntar och ser hur det går.
   NosPuss Wikki

 1. Hjälpa är självklart!

  Måste även få ”säga”…
  Vilket bra Tassjobb du gör Wikki,du har ett stort ? & jag är stolt över att fått känna dig…
  1000-MjauTack från alla oss KattÄlskare i cybervärlden Jam & Kram!!!

 2. Tänk om något av alla dessa byggprogram som finns där ute kunde ställa upp för Katthemmet kompis, kanske man skulle försöka få iväg ett mejl till ngt tv-bolag, många tittarsiffror skulle de ju få samtidigt som de gjorde en riktigt bra gärning. Vad tycker du Wikki? Tänk om bygglov eller äntligen hemma skulle fixa allt, finns säkert massa såna. Kanske bara är ett drömförslag men vem vet.
  Tass/Puma

  1. Visst är det ett drömförslag! Fast jag skrev till dem om detta redan i lördags! Till varenda tv-kanal jag hittade med liknande upplägg… Så det är bara bra att fler kör på samma spår!
   Hoppas det ger resultat!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *