Förlåt alla rivna och bitna hjälpare!

Till alla hjälpare – nu och kommande:

Det finns inte en enda katthemspersonal som inte har repor, prickar, ärr och skråmor efter bett och klös från en rädd och osäker katt. Och det finns inte en enda katt som orsakat dessa skador av elakhet eller illvilja. Våra tänder och klor är det enda försvar vi har mot det som skrämmer eller verkar hota oss. Det vet en kattvän.

drrskylt4

I går brann ett katthem till en askhög. Brandmännen gjorde en intensiv insats för att rädda så många katter de förmådde i den fruktansvärda hettan. Men katterna var skräckslagna och slogs för sina liv – så många blev bitna. Likafullt gjorde räddnings-tjänstens manskap allt för att få ut så många som möjligt.

Så å alla katters vägnar – både dem på brandplatsen och alla katter i katthem och djurskydd, liksom oss hemma – vill jag säga: Förlåt!!!! Vi menar inget illa – vi är bara så rädda! Men vi behöver er hjälp för att få  bli trygga…. så Varmt och Innerligt Tack alla hjälpande kattvänner för att ni finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förlåt alla rivna och bitna hjälpare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *