Den knäppaste kattvideon på länge


Jag kan heller inte hjälpa, att samtidigt som det är roligt så tycker jag synd om katterna lite grann?! Så man får le och ruska medlidsamt på huvudet! Gott Nytt År!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Den knäppaste kattvideon på länge”

  1. Gott Nytt År på dig också Wikki:) Var itne ute och spring när det smäller så du får en raket på dig eller så!

    Kram/Em

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *