Jag blev en del i julkortscollaget

Husse är med i något GratisGodis där man på olika sätt genom att tävla eller vara med i undersökningar får just godis. Och före jul skulle man skicka in julkort på sitt julgodis för att vinna en godispott. Och vad tror ni han gör? Skickar in bild på mig! ”Mitt ÖgonGodis” skrev han. Med detta som följd:

julkort5
Och till min förtjusning skymtar en annan godiskatt också! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag blev en del i julkortscollaget”

    1. Ja det var alltså fler som uppskattade det innerligt! *spinner stolt* men jag själv allra mest tror jag!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *