Två små tygkatter i retrostil

Känns det som en moderiktig accessoar i ditt väldesignade hem? Eller?_674
Av Kattching har jag fått dessa fantastiska handgjorda katter med barnsäkra ögon, i härliga retromönster! Nu är de till salu till högstbjudande… till förmån för Örebro katthem. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska saluföra dem, jag kan inte det där med Tradera och sånt. Men någon sorts auktion vore ju en idé så att det ger så mycket som möjligt till katthemmet??! Har ni några tips?
_675
_677

Se bara uttrycket i den här mysiga missens ansikte!

Visst vill du ha denna lättskötta katt!?

Och titta förresten in hos Kattching och se allt annat fint som hon gör!

_678

Det är nästan lite busig Slumpen-katt över den här bruna tygmissen?!

Man kan inte annat än spinna när man ser dem!

Vill du ha en Kattching-katt?

Hjälp mig att sälja dessa till förmån för katthemmet!

Bjud dyrt rikt och geeeeeeneröst!!? Det är ju liksom fortfarande jul!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Två små tygkatter i retrostil”

  1. Hej Wikki,

    Jag har en sån katt i rött och grönt från samma ställe ; ) Jag har gjort så att jag betalade direkt till hennes konto inkl frakt och sen fick jag katten. Du behöver inte göra det på tradera om du inte vill. Min katt skulle behöva en kompis och jag kan tänka mig att bjuda 300 kr för den ljusa med blommor. Samma betalnigssätt. Selma älskar den vi redan har ; ) Kram Agens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *