För varje räddad katt-tass…

stjrnhimmel_o_katt

…skulle jag vilja tända en extra stjärna på himlen, dessa bistra nätter! För katthemmen behövs – katterna som går ute i kylan behöver dem!

Därför kändes det extra tråkigt att ha fått veta att Djurskyddet Hoppet lagt ned sin verksamhet efter ett par års verksamhet. En våldsam elräkning för katthemmet avslutade det hela, konkursen är ett faktum och det kändes tungt att ta bort länken från min blogg till deras nedlagda hemsida.

Och katthem eller kattorganisationer kommer och går, det vet vi, tyvärr. Många startar med goda ambitioner men dessvärre finns ingen som helst lönsamhet i att rädda katter och det är nog så svårt att hålla ett större katthem igång om man inte har möjlighet att få kommunala bidrag eller hjälp med lönebidrag för anställda.

Så kom ihåg katthemmen så här till jul! Du behöver inte ge dem dina pengar, om julkassan är skral – åk dit och gör ett arbetspass istället, det är minst lika välkommet! Alla katthem behöver ideella arbetskrafter som stöd. Ring upp ditt närmaste katthem och fråga när du får komma och hjälpa till – och jag lovar att du är behövd!

contact1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “För varje räddad katt-tass…”

  1. Åh så sorligt! Wikki våran matte hjälper andra missar som har det svårt. Nu har hon fullt upp med ny bebis men de får gåvor sålänge ; ) Så synd och vad händer med missarna? Kram från Sven och Signe med matte Agnes

    1. Ja det är klart att er lilla bebis kommer i första hand men som ni vet: Alla gåvor är också hjälp! Och som jag ofta säger – det är inte de stora underverken man behöver göra, de många små små miraklen är de som gör att något händer…
      TassKram Wikki

  2. Så hoppet stängde ändå, sist (några månader sedan) var in på dera sida och då stod det att det var löst 🙁 hur gick det med alla katterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *