Julklappstips nr 17

nalleskyltKlicka här, så kommer du till en veritabel guldgruva på kattjulklappar! Handgjort, kärleksfullt och charmigt…. *spinner*

Det finns…. nej förresten, ni får kika själva! Eller – vänta, de här måste jag visa:

jeansklbaby jeansjacka2

TIPS: Titta särskilt på julkulorna!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Julklappstips nr 17”

    1. Men å den har jag missat – nu har jag skrivit mitt bidrag och i morgon kommer ett inlägg på min blogg som tipsar andra om tävlingen!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *