Jag vill också ha ett sånt här cool INTRO!

Kolla den här häftiga katten Steve McQueens tv-shows-intro:

https://youtu.be/U8vvhGixWQQ
Och det är bara att tillägga: No cats where harmed doing this show! När han sladdar runt hörnet är bara så läckert… Sippo, är det här någon av dina elever i commandoklassen? McGyversignaturen passar verkligen in. *kattfnitter*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag vill också ha ett sånt här cool INTRO!”

 1. Jamar bara: stjärnpotential! Vi skulle gärna sett en hel långfilm med denna fankattiska misse. Vilken rysare när han hänger i yttersta klospetsarna från hatthyllan!

  Burr från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Ja oerhört spännande! Måste vara en riktig tuffing! Hoppas att han fick högt gage i mycket kattgodis…
   TassKram Wikki

 2. Så hääääftigt. Jag måste jama att jag är superimpad! *klappar tassarna* Fast jag tycker inte det var snällt att kasta kuddar och plastflaskor på kissen. Då jag själv är utsatt för en strumpkastande husse, så måste jag sätta ner tassen.

  1. Aha strumpkastning ingår i agentträningen? Är din husses strumpor dessutom som min husses? För de är så giftiga att matte måste ha dem på vädring ett par dar på balkongen innan hon kan ta in dem till tvättmaskinen!
   – – –
   Jag tror den där kissen var rätt tränad på rammelsaker. Han verkade tuff! *spinner*
   Men inte riktigt på samma James Bond-eleganta sätt som du, Sippo!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *