Kenmore är inne

kenmore_lolcat

Han ville inte ta tåget – men vad skulle han göra när han behövde tak över huvudet i novemberkylan? Katten, som fick heta Kenmore Kat efter stationen där han hållit till ända sedan början av september, var först mer eller mindre en osynlig innevånare – så pass skygg och försiktig att många undrade om han bara var en ”urban legend”… På Universal Hub följde en hel tråd som lämnade mer och mer frekventa rapporter ”I’ve seen that cat tooo!” och en berättar t ex: ”MBTA employees and passengers have been caring for the feline, who has lived in the station for roughly seven to eight months. Kenmore Kat has reportedly ”mastered the sequence of the trains” to ensure he isn’t smashed into kibble by a C train.” Till slut fångades den vackra tabbykatten också på bilden ovan av Shaula Clark. Svårare var det att verkligen handgripligen FÅNGA honom – och försöken kanske var lite halvhjärtade:

crate

Rubrikerna sade till slut ”Kenmore cat can’t be caught”… och katten, som kommit dit som unge, troligen född nere bland spåren, höll sig utom räckhåll. En som inte gav upp fångstförsöken var dock Karen Ingraham, somförundrats över att katten klarade livet bland spår, snabba lok och bullriga vagnar så länge. Med en kollegas hjälp lyckades hon till sist ha honom i bur. ”He’s never been outside the subway” sade Ingraham. ”I believe he’s surrounded by guardian angels. He’s safe now. He’s going to be well taken care of.”

Ja, Kenmore Kat fick följa med henne hem! (the Globe)

kenmore_stat1

Jag tror inte att han kommer att sakna Kenmore Station….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kenmore är inne”

  1. Den julen räddad! härligt att hon fick tag i honom! Man blir bara så glad av att se att det funkar som det ska ibland:)
    Idag har jag länkat till Unt´s lussekatt tävling som jag inte trodde att Slumpen kommit med i, men han är i final så nu kan man rösta:)
    De hade en väldigt klurig anmälningssida vill jag lova och jag struntade i att försöka till slut men han hade redan kommit med, det var en överaskning kan jag lova:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *