Julklappstips nr 14

rw_espresso1
Min kompis Neko tipsade om alla vackra Rosina Wachtmeister-saker… Här är nya Espressokoppen till exempel, visst är den häftig!

rw_cats

Det här katthuset med små söta prydnads-katter är också väldigt fint, men samtidigt funderar jag ibland vad man ska ha det till?

Kaffekoppar, fat, skålar, tekannor och sådant man kan ha nytta av är ju liksom… Jag antar att jag påverkas av att husse och matte är arbetslösa mesta tiden – då vågar man inte köpa saker annat än om de ska vara till nytta….

Men tänk vad rolig en RW-katt a la Wikki skulle se ut???? Lite som den här kanske:

cats4
Men jag önskar nog den här sötsaken att spara tappade morrhår i:
lara_rw

Och någon kanske behöver ett ovanligt gosedjur som Macchia i julklapp:

macchia_plysch

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *