Tack alla som skänker saker till katthemmen

Idag på Kattens Dag har vi fått en mängd kattmat, matte fick alldeles fullt baktill i bilen… i morgon ska vi skjutsa ned det till kattis. Då får det bli lite kattfest där! Tack alla som skänker mysiga saker och mat och köper från loppis och lotteri!

Och så kommer vi att finnas på Pet Products och på Grizzly i Örebro – det visas upp katthemskatter på båda ställena! Kom och hälsa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tack alla som skänker saker till katthemmen”

 1. Nu har vi nog fått något om bakfoten, var det inte i morgon som det är kattens dag, på första advent. Matte har varit så stressad ett tag och då virrar hon till saker och ting.

  Taxkramisar.

  1. Det var både lördag och söndag! Kan vara lite olika hur det arrangeras på olika orter och av olika katthem/butiker.
   NosPuss Wikki

 2. Nu har vi nog fått något om bakfoten, var det inte i morgon som det är kattens dag, på första advent. Matte har varit så stressad ett tag och då virrar hon till saker och ting.

  Taxkramisar.

  1. Det var både lördag och söndag! Kan vara lite olika hur det arrangeras på olika orter och av olika katthem/butiker.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *