Längtar din katt efter lite kattgräs?

_28
Vill du ge din katt lite decemberglädje? Så en kruka kattgräs! Ja, eller vanlig gul havre, som det egentligen är. Ganska snabbt växer det upp till späda gröna skott som de flesta katter älskar!

Det finns lite kattgräshavre kvar i min hink, så jag har packat några påsar… fick tyvärr slut på fina glasburkar, men det är å andra sidan lättare att posta en platt påse!

Så om din kisse längtar efter lite kattgräs, så delar jag med mig! Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så skickar jag en skvätt! Här har du odlingsinstruktioner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *