Hjälp vad skyltidéer jag kommer på

Jag hinner knappt sätta ihop dem, så kommer det nya:

handduk_hnder
Sådana här kan vara bra att sätta upp här och där på katthemmet…. Plastar man in dem så håller de sig jättefint!
handduk_tassar
Den som vill kopiera mina skyltar och ha till sitt katthem får jättegärna göra det! Jag kan maila dem som word-filer som man kan ändra till egen text/bild/form, om nån vill göra egna…
handduk_tassar1
Mer skylt-påhitt kommer framöver, jag lovar! Men nu doftar det mat….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Hjälp vad skyltidéer jag kommer på”

 1. När jag såg skylten i mitten fick jag lov att fnittra! 🙂

  Men vi skulle nog gärna vilja ha skylten i förra inlägget mailad till oss, den är mycket bra att ha på utsidan av dörren. En annan gång hade du en annan dörrskylt om var kattbur finns vid brand, den är nog också bra att ha!

  Tyvärr så har Micke vare sig syskon eller föräldrar så det blir snällt att inrätta sig i donationskön, jag hade tänkt ge en njure, men så fick jag diabetes… :/

  1. Maila till mig om du vill ha någon speciell skylt anpassad till dina missar, så ska jag fixa det!
   NosPuss Wikki

  1. JA vem vet vad som kan ha hänt den stackars katten… Hoppas det går att reda ut. Och att någon tog hand om den och gav den en hederlig kattbegravning?
   NosPuss Wikki

 2. En enkel hemsida med en bild på skylten o en länk till ett nedladdningsbart dokument?
  Sånt där jag enkelt skulle kunna fixa, kanske som distraktion till mitt skolarbete. 😉

  1. Det skulle ju vara toppen! Men är det svårt? Du och matte och Stora matte kanske skulle kunna hjälpas åt att få till nåt bra?! Jag har tänkt många gånger att man skulle ha en bild-, skylt- och blankettbank…. Hmmm!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *