Nu är Nova också med i fototävlingen

Nova tävlar med det här fina fotot:

__large102
Visst är min Novakompis fin? Rösta här genom att klicka på stjärnan längst till höger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nu är Nova också med i fototävlingen”

 1. Hej Wikki! Nu funkar allt igen. Det var nog bara Google Chromes webbläsare som fick spat och spader igen. Minns en gång då Google flaggade ALLA sökningar som skadlig programvara, varade någon timme sen var allt som vanligt. Precis som nu.

  Glad ja kan läsa dina inlägg igen.

  Nospuss!

  1. Men Nova vad hände med din nos? Den har ju blivit alldeles illskär???! Nu börjar du spinna så där konstigt också…. Nova?? Äh det går ju inte att prata med dej när du blir så där?
   Pip jag ska försöka få ordning på henne!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *