Rösta på lille Slumpen!

Nu är min kära kompis Slumpen med på fototävlingen ”Kattens Dag” – så klart du måste hjälpa mig att rösta på honom! Klicka på fotot så kommer du till röstningssidan, klicka sen på stjärnan längst till höger!slump1

Igår direkt när han blivit anmäld så ramlade han in på 6e plats på topplistan en stund:

slu_

Se till att han kommer dit igen! *spinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Rösta på lille Slumpen!”

  1. Å , vad det ändras fort i top-listan. Försökte att rösta igen på lilla godingen men det fungerade inte. När jag åker till pappa så ska jag rösta från hans dator också.

    Kram kra

    1. Hi hi det låter bra – ja man kan tydligen bara rösta en gång per ip.nr eller nåt sånt!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *