Det är för lite om dej Wikki!

Jag har fått kritik, och det var kanske inte riktigt en anmärkning som jag väntade mig, men den lyder så här:
_o_
”Wikki varför är du nästan aldrig med i din egen blogg numera? Det är för lite om dej Wikki! Mer söta bilder på dej vill vi se!” och avsändaren är anonym.

Oj! (Jag lovar, det är INTE jag själv!) Förlåt! Jag ska bättra mig! Det är bara det att det händer så otroligt mycket spännande runtom i kattvärlden att berätta om! Så mycket så att man knappt hinner med att skriva om det… Underbara katthistorier, sorgliga katthistorier, konstiga kattsaker, ja ni behöver ju bara bläddra bakåt i min blogg så ser ni ju det!

_o_1

Men här kommer en liten Wikki-bild-kavalkad då! Ovan hjälper jag matte att hitta två svarta sugrör som hon hade glömt i en svart hink! Hon blev rätt förvånad, ska jag säga. Vet ni förresten hur kul sugrör är att leka med? De får gärna vara lite tillvridna så att de är lätta att få grepp om. Sen kan man busa omkring med dem hur mycket som helst!

Och här till vänster ligger jag och vilar i lådan med skrivarfärgpatroner. Matte tyckte det såg lite hårt och obekvämt ut och lade dit en filt men då ville jag inte ligga där. Hon förstod inte att skrivarpatronerna var min variant av indisk spikmatta. Dessutom är kartong faktiskt väldigt värmande att ligga på!

_o_pris

Och så måste jag visa det fina priset jag fick tillsammans med äran att vara månadskatt i Purinas Gourmet of the Year-kalender: En alldeles egen Sony tassy-cam! Här har jag just pillat upp den ur lådan och håller på att klura ut hur den fungerar! Men matte säger att jag inte får filma hemma förrän hon har städat lite bättre??!

_654

Jo, och så måste jag berätta ännu en sak: Hur bra kompisar Nova och jag blivit! Husse och matte trodde inte sina ögon igår när de fick se hur jag låg och njöt medans Nova höll om min hals med tassarna och tvättade hela mitt huvud, ansikte och öron… något som ingen annan fyrfoting fått göra sedan jag växte ifån min mamma. Det ni!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Det är för lite om dej Wikki!”

 1. Mjauu…Kan hålla med lite men…Älskar din Blogg ?…
  Nää..Jag har inga Datum p.g.a att jag Bloggar så sällan 😉 Är ju tyvärr sjuk & orkar inte!
  Appropå Vingar så hade jag mer än gärna gett dig det,men det är ju min vän Karin som gjort bilden,fast…Om du mailar mig foto kan jag fråga henne 🙂
  Min mail finns i bloggen till höger eMjau…
  jam & Kram från mig!!!

 2. Åh!! Visst är det en härlig syn!! 😀
  Vi blev jätteglada när Madame o Vevve (dock inte vid samma tidpunkt) gav varandra varsin tvättslick på huvud/öra. 🙂
  Osså har de blivit bra buskamrater! Gäller akta benen när man lagt sig i sängen . . . *vrooom*

 3. Du är väll för söt din lilla plutt, hoppas verkligen på att få se mer bilder av dig i framtiden, vem vill du ska bli åretslusse kisse?

  Din matte gör ett fantastiskt jobb på Borås katthem. Är det där du kommer ifrån?

  Nospussar/Em med katter

  1. Lilla pluttt!!!!??? JAG vill bli LusseKisse! I Örebro i alla fall!
   Matte jobbar på Örebro katthem och det ör därifrån jag kommer!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *