Blivande Lussekatter 2009?

Många dagstidningar har redan startat antagningen till sina ”Årets Lussekatt 2009”-tävlingar. I de flesta fall krävs att katten bor lokalt i tidningens område!

Hallands nyheters Lussekatt anmäler du här med att klicka på bilden nedan, senast 22 november:hn

Och här till Dalarnas Tidning, anmälan senast 20 november!

LT vill ha bidrag senast 15 november!

lusse_lt

Arbetarbladet kör tävlingen för 10e året i rad och här kan du nominera din katt genom att klicka på bilden nedan: (OBS! Ej kattungar!)nomina

TIPSA MIG OM NI HITTAR FLER LUSSEKATT-TÄVLINGAR!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Blivande Lussekatter 2009?”

  1. Nu är han anmäld på de här 2 ska snart testa nästa igen men jag tror att arbetarbladet petar honom bums det stod- inga kattungar,snyft. Förra året hade UNT jag hoppas att de har i år med. då larmar jag dej:) Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *