Min bild i kalendertävlingen

wikki3

Hittar du här. Just nu har den hamnat på 4e plats – men jag tror det hinner komma in massor av superfina bilder efter mitt foto, din bild till exempel! Meddela mig när du lagt upp din bild, så kommer jag och kikar och röstar! Här är tävlingens anmälningssida.

_rc
Må vackraste kattbild vinna! *tass-five*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Min bild i kalendertävlingen”

    1. Ja fast jag tycker det är lite konstigt hur en del röstning verkar gå – när mediokra suddiga kattbilder kommer upp som etta på röstningen? Det ska ju vara de finaste bilderna… Undrar om nån har kommit på ett sätt att fuska med röstandet?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *