Trick eller tonfisk?!

Nova är ute på sitt livs första Halloween-tiggeri:

designcatghostsitbl
Hon kommer nog att fylla sin godisbox snart nog i denna söta kostym!?
designcatghoststandbl

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Trick eller tonfisk?!”

    1. Såg du inte min vampyrutstyrsel a la beige katt!?? Ha ha jag är allstå alldeles för oigenkännlig! Yes! *tass-five*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *