Tänd ett ljus till minne av din katt

kattgrav

På Hittekatt iFokus finns en helt underbar tråd som heter ”Vi tänder ett ljus” … massor av ömsinta hälsningar till saknade missar i KattHimlen. Dem tänder vi alla ljus för nu i helgen!

Om du inte är medlem på iFokus men vill ha in en katthälsning i tråden, kan du maila till mig så lägger jag in en rad åt dig!

Foto ovan: Bumbis

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *