Nea är väldigt fin i pälsen

tillwikkithumb
Vår kompis Nea är ju en alldeles ovanligt snygg katt alldeles i vanliga fall, det vet vi ju. Men i kväll är hon oigenkännlig i den här kostymen:
catinhellokittypetcostumethumb
Å vilken tur, Nea hade med sig extra strömming, för den började nästan ta slut!  Tack Nea! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nea är väldigt fin i pälsen”

    1. Du Sippo, jag tror Nea tycker du är en vådligt stilig man också… *buffar*
      Ta en svansdans nu, bjud upp vetja!??
      *fnissar* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *