Jag tänker INTE bli självlysande i år!

glowsticks1

De självlysande armbanden som matte just tog fram och satte igång en utav, dem glömmer jag inte. Sprang just och gömde mig under sängen: Nej tack! Ta bort de där!!!

katt_glow

Kommer ni ihåg vad som hände förra året?

Jag hade ett sånt där som halsband, lysande grönt och fint. Men så ”råkade” jag tugga bara lite lite på det!

Och sprang sedan olycklig omkring och spred äcklig självlysande neongrön fradga överallt! Det sved hemskt i munnen!

Matte fick bada mig och ringa till en vänlig och lugnande man på Giftinformationen för att kolla hur pass farlig kemikalien i GlowSticks var. Som tur är var den mer läbbig än farlig…

Så mitt råd är: Placera självlysande Glow Sticks utom räckhåll för tuggiga missar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *