Happy Halloween alla bloggkatter!

ajack

Nu kör vi igång, Happy Cats!

Och man behöver inte ha någon pumpa, vara svart eller se elak ut! För Halloween handlar om att ha lite mysrys tillsammans, busa runt ibland höstlöven och jaga svans och spilla KronGrädde en extra gång innan man kryper ned under VinterFilten!

Alla Katter, Jyckar, Mattar och Hussar och andra nyfikna är välkomna hit till WikkiBloggen på HalloweenParty idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *