Häng med i Wikki-Look-Alike-tävlingen!

Världens lättaste tävling, du vill väl vara med? Högst upp till vänster ser du hur jag SER UT, och läser du lite i bloggen så förstår du också en hel del hur jag ÄR.

Tävlingsuppgiften är så enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Piece of cake, eller hur?spotlight_by_satzukii
(Nä det här är nog iiiiiiiiiiiiinte jag???!)

Maila din bild till mig senast den 10/11 –  sedan blir det röstning om vilken som är mest Wikki-lik! Det måste inte vara en bild som du själv tagit eller fotat, det är lika godkänt med någon bild du hittat någon annanstans! (Kolla bara om lov att låna bilden om den är copyrightad!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Häng med i Wikki-Look-Alike-tävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *