Tävla i ”Veckans Blogg”

vbKlicka här och läs mer om tävlingen:

Som vanligt har jag gett mig in i det omöjliga d v s något som jag inte har en chans att vinna. Men utmanar man inte sig själv ibland, så kommer man heller aldrig till någon förändring. Och det är omöjligt att vinna någon tävling om man inte ställer sig vid startlinjen och ger sig iväg. Förresten behöver man inte alltid vinna – ibland är det lika stort bara att ha DELTAGIT och FULLFÖLJT så man passerar mållinjen!

mar2b

Kan jag sprida bara en gnutta mer insyn i hemlösa katters nu allt kallare och bistrare vardag, och kanske få någon att lämna en påse kattmat eller kattsand – eller hälsa på och hjälpa till en stund!? – på närmaste katthem eller djurskydd, då har jag nått MITT mål.

För mig är det inte viktigt att tävla om sidklick eller ära. Det handlar om liv eller död för en vilsen frusen hungrig katt. I min sidokolumn finns länkar till massor av katthem. Klicka in på dem istället! Snälla, nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tävla i ”Veckans Blogg””

 1. Hej på er i kylan…ja, nu borde ALLA se efter sina katter…och hjälpa de som inte har hem, att få en värmande plats. De, ja..människor alltså… kan ju bygga varma lådor som de kan ligga i över vintern och i väntan på att någon ska upptäcka dem eller att ett katthem kan ta emot dem.

  Denna blogg följer jag…tycker den är bra och underhållande och just detta att när bloggkatterna är nya så får de berätta om sitt öde och på det sättet få upp ögonen på folk.

  1. Ja du BM tänk om vi kunde hjälpa ALLA katter, jag tar en trisslott ibland och tänker ”om jag blir rik” så ska jag bygga ett fint katthem… drömma kan man ju! Och längta och vilja! Tack för kattplimangerna! ^^

   NosPuss Wikki

 2. Du gör ett jätteviktigt jobb för alla katter och katthemmen. Tack vare dig så har vi hittat ”vårt” katthem som vi hjälper. Tasskram

  1. Å det gläder mig verkligen – och ni gläder ett katthem, det är ännu viktigare! Det blir dubbel-trippel-maxiNosPussen för det! *spinner* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *