Omkasten är snabba från lycka till sorg

Inte visste jag att gårdagens bekymmerslösa inlägg om lycka skulle följas så snabbt av en svart bottenlös avgrund.

Ibland önskar jag att jag var en av dem som kunde blunda också. Men jag kan inte!!!!
mar1

Nya tassar väntar på vår hjälp och vi får inte svika dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Omkasten är snabba från lycka till sorg”

  1. Tycker den bilden var så vacker har du tagit den? Många tassar väntar på oss de har du rätt i å vi måste hjälpa dom!!!! Vill tipsa dej om att länka till göteborgs katthjälps blogg http://goteborgskatthjalp.blogspot.com/ å deras hemsida http://www.goteborgskatthjalp.com hoppas du vill länka till dom för jag tycker dom är bäst!!

    Kattkramar från en som blir ledsen av att tänka på dom katterna som behöver hjälp men ingen hjälp får. Hoppas vi kan hjälpa dom tillsammans

    1. Så klart! Nu har jag länkat till Göteborgs Katthjälp och det skulle vara kul att komma i kontakt med någon där så skulle man kunna berätta om dem och deras verksamhet?!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *