Lyckan måste fortfarande få plats…

Den får oss att glöda, andas, orka… Lyckan tar oss förbi tragedierna, katastroferna…. Berätta för mig om din lycka!!?
_drogad_mjurre_large
Min kattmynta är lycka, spinner Mjurre.
_badkatten_ville_large
Lycka är en rymlig vattenskål, enligt Ville.
__large_b
En varm kakelugnsfris är ren lycka, säger Mjurres lillebror Tass.
_kop_large
Lycka är att få vara riktigt nära, demonstrerar Tanja.

Vi behöver LYCKA som motvikt till sorgen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lyckan måste fortfarande få plats…”

  1. Lycka är att ha ett eget hemma med en matte och husse som älskar oss.

    Lycka för matte är en stund av gos och spinn med Dui eller Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *