Öppet Hus på Katthemmet i Örebro

Som vanligt har KattHemmet söndagsöppet idag kl 13-16 och jag hoppas att du kommer och hälsar på! Matte och gänget städade och gjorde så fint igår – det behövs en rejäl skurdag då och då.

img63

Under städningen fick katterna för en gångs skull springa runt i köket och tvättrummet, och gissa om det var bus och hyllklättrande… Varje katt på språng blev en aktiv dammvippa i sig, och hjälpte alltså till.

Kom förbi idag och se hur rent och fint det blev! Här är vägbeskrivning.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *