Magnetism vet vi katter allt om

kattmagnt

De här maffiga katterna från Bluebox är duktyngder som hindrar sommarduken att blåsa av trädgårdsbordet. Eftersom vi har full vinter snart och det kanske inte blir så mycket trädgårdsfika av, så undrar ni väl varför jag då visar dem?

Jo de är så kattigt coola att jag tänkt ha dem till dekor på mitt eget Halloweenparty! Jag ska klura ut nåt sätt att montera dem på pumpan!

halloweenkatt

Förpackningen innehåller 4 st duktyngder (6×8 cm) och 4 st magneter. Man sätter en magnet på insidan av duken och katten på utsidan. Fast jag sparar nog magneten för sig och sätter fast katterna med lite tejp så länge… Matte har vi någon pumpatejp?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *