Tänk om jag vore en SuperKatt

catsuperhero
Undertecknad katt önskar sig SuperKrafter emellanåt! Jag skulle vilja rädda alla katter i världen som far illa!!! JA alla varelser?!! Men mina små trampande tassar och sirrande spinnande räcker inte så långt, och ibland sitter man som förjamad vid tv:n och önskar och drömmer…

Tänk om jag kunde göra världen till en fullständigt GOD plats? En skön skyddad sfär där förtryck, fattigdom, lidande, krig, korruption, girighet, maktmissbruk, avundsjuka, svält, sjukdomar, våld och falskhet bara inte fanns???

Tänk om jag kunde ha tagit hand om alla de där hundratusentals literna mjölk som franska och belgiska bönder hällde ut i protest mot för låga mjölkpriser förut? ”Man ska inte förstöra duglig föda!”, det sa redan min gamla kattmormor. ”Det finns alltid någon hungrig katt som behöver!” Ja nu ska ju inte vi katter dricka vanlig mjölk… men alla andra som kunde ha mått bra av att få den? Nånstans? Det känns som att välfärdssamhällets vansinne skulle må bra av att tassas till av en SuperKatt?

frukost

Tänk om jag kunde samla ihop alla föroreningar i vatten, luft och mark, laga naturen, återställa balansen? Tänk om jag kunde skrota och förinta alla vapen, alla hemskheter? Tänk om…

Tyvärr – *suck* – jag är bara en vanlig svart-vit katt. Men NI, alla människor! Ni kan! Ni förmår! Ni människor har händerna, ”styrspaken” och valmöjligheterna! Gör något! Gör det nu!

Spill inte bort mjölken…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tänk om jag vore en SuperKatt”

    1. Å vilken häftig bild på superkatten Streaky. Sådan skulle jag vilja vara – men med lite ordning!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *