Wikki Look-Alike nr 9

Nästa bidrag kommer från Imma och Klosterkatterna. Men ifråga om det måste jag diskutera tävlingsreglerna med domaren – d v s mig själv – för det här bidraget sticker ut lite grann:

user3

Imma skriver:

Hej, Wikki!

Här är mitt bidrag till tävlingen. Tänkte att det ju finns bara en äkta Wikki-look-alike och det är DU SJÄLV!
Tass från Imma, abbemissa.

Ja du har humor, du Imma! Men bilden föreställer ju faktiskt MIG och det ska ju vara en LOOK-ALIKE, alltså INTE jag. Så det här får bli bild utom tävlan!

För er som tror att man har det trist och tråkigt i ett kloster och inte har skoj, så kan inget vara mer fel! Hälsa på hos Klosterkatterna så ska ni se ett trivsamt ställe där humor, kattbus och kärlek präglar varenda rad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 9”

  1. Jaså, jaha… *slickar mig snopet om nosen*… men då får jag väl skicka in en bild på den enda svartvita katt jag har träffat, då… återkommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *