Wikki Look-Alike nr 8

Här kommer tävlingsbidraget från lille Slumpen med en bild av honom själv, han medger att han inte är särskilt lik mig till utseendet ”och att jag inte är lika stor och stark eller har så  mycket fin päls men jag vill vara med i alla fall  Man är väl en liten kille på uppgång  ifråga om att vara originell är han ju ändå rätt lik mig???!

slumpenm

Lilla Slumpen är densamma som ”sopkissen” som räddades ur en soptunna av Vimsan när han bara var något dygn gammal.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 8”

  1. Det kommer, det kommer! Men i morgon! Suverän bild!
   Har plockat in dem i tur och ordning, men med visst datorkrångel. Ni är INTE bortglömda!
   NosPuss Wikki

  1. Det kommer, det kommer! Men i morgon! Suverän bild!
   Har plockat in dem i tur och ordning, men med visst datorkrångel. Ni är INTE bortglömda!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *