Katt-virus?

Min dator packade och sa godnatt helt plötsligt när antivirusskyddet slog till, så jag fick tassa igång den på nytt. Då såg helt plötsligt mina Internet explorer-flikar ut så här:

virus
*kattfnitter*
Det är Apotekets symbol på Metroflikarna och Googles symbol på min chat??! Det måste vara ett katt-virus?
youhaveanewvirus

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt-virus?”

  1. Tack för skrattet! Naturligtvis är det ett virus som drabbat dig… eller så har Apoteket startat en egen virusskyddarservice?!?

    Kram från sr. Carina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *