Priset till Wikki-Look-Alike-tävlingen

Du kan vinna ett paket med en söt porslinskatt i kostym som spelar tvärflöjt, en burk av Wikkis fina kattgräs (Odlingsinstruktioner medföljer) och en fin kattbok ”Din innekatt – aktivering och skötsel” av Ylva Stockelberg, med foton av Eivor Rasehorn!
img61b
Tävlingsuppgiften är enkel: Hitta en bild på en katt som är så Wikki-liknande som möjligt! Det får vara en teckning, målning, foto eller skulptur av en en misse som du tycker är lite a la Wikki! Enkelt, eller hur?

Maila din bild till mig och det senast den 10/11 – så kommer jag att lägga upp bilderna i tur och ordning och sedan blir det röstning om vilken som är med Wikki-lik! Det måste inte vara en bild som du själv tagit eller fotat, det är lika godkänt med någon bild du hittat någon annanstans! (Kolla bara om lov att låna bilden om den är copyrightad!)

De här bilderna har kommit in hittills:
nrz 1. Från buskatten Pluppnr1z 2. Från Linn, Frank och Karin, Örebro

nr2z 3. Från Linn, Frank och Karin, Örebro
nr3z 4. Från Carina i Kristianstad
nr4z 5. Från PomPom och Lotta

Det var väl ingen svår tävling? När kommer ditt bidrag? *jamar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Priset till Wikki-Look-Alike-tävlingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *