Morgon på min bräda

Nästan varje dag ägnar jag mig åt brädsegling. I badrummet. När matte tar sitt morgonbad, då vill jag vara med. Spinnande, kurrande, buffande ska matte och jag på detta sätt prata igenom vad vi ska ha den här dagen till.

_649
Brädan? Ja det är en äkta gammal bokhyllebräda i vitt laminat, lite skamfilad av mycket duschande. Men här kan jag ligga lite närmare matte och doppa ner tassarna lite lagom när jag känner för det!

Visst har jag det bra?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Morgon på min bräda”

 1. Vad mysigt ni börjar dagen.. Badkaret är väl det vi saknar från lägenheten men vi har ju fått stor altan istället. Tasskram

  1. Skulle aldrig vilja ersätta badkaret med en dusch… Det sprider så skön värme upp under min bräda, och jag har faktiskt inget emot att plaska i lite vatten heller, om det skulle vara så. Jag är ganska bra på att putta ned saker i vattnet åt matte, fast hon protesterade dag när mobiltelefonen var på vippen att åka i!
   TassKram Wikki

 2. Helt klart har du det bra och är älskad (bortskämd säger en del). Våran matte tycker det är roligt att se bilderna på dig, för hon blir så ledsen för att det finns människor som är så elaka mot djur och mot många katter.

  Det där med brädan du badar väl inte frivilligt, jag (läs Hillman) badar ibland och tycker det är skönt men Illerson han gillar inte att bada inomhus, bara i sjöar om det är varmt förstås.

  Taxkramisar.

  1. Nä bada frivilligt, nån gräns finns det minsann man är väl katt!? Fast doppa tassarna är helt ok!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *