Jamande ringsignaler

Det finns tre stycken roliga jam att ladda ned från Purinas sida!

puri
Gå in på sidan, klicka på fliken ”Varsågod” och sedan ”Ringsignaler”! Mjau mjau mjau!

Klickar man på ”SPELA” så kommer man till ”My Cat” och kan vinna en SPA-weekend för två genom att sköta en digital katt på nätet i fyra veckor! Till det behöver man EAN-koden till en förpackning Purina kattmat Natural Balance 300 gr eller 800 gr. Så har du en påse Purina hemma, kan du hitta ett långvarigt nöje! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *